Pratite nas

Nekategorizirano

Izađite na izbore, nemojte da vaš glas propadne

Sad je svima jasno, Hrvatska treba promjenu! HDZ je godinama pokazivao svoju pravu stranu – onu koja se ne brine za interese vlastitih građana. Briga njih za građane, važni su im samo njihovi džepovi, koje već godinama pune našim novcem! Sredstva koja bi trebala ići našem školstvu, zdravstvu, studentima i umirovljenicima, HDZ uzima sebi. Umjesto da poboljšaju uvjete života za svakog pojedinca u Hrvatskoj, ta se stranka duboko ukorijenila u korupciju i nepotizam, zbog čega je i pravomoćno osuđena za izvlačenje novca iz Hrvatske. Umjesto da štite interese države i njezinih građana, bogate se na račun malog čovjeka. Tome je stigao kraj!

Koalicija Rijeke pravde nudi alternativu koja se temelji na transparentnosti, poštenju i pravdi. Naš fokus je na stvaranju boljeg društva za sve građane, u kojemu će svatko imati priliku za dostojanstven život. Zaustavit ćemo korupciju, podići standard života i osigurati pravedniji sustav mirovina i plaća. Prosječnu mirovinu podići ćemo na više od 750 eura, a osigurat ćemo i priuštivo stanovanje za sve naše građane! Vratit ćemo dostojanstvo našim građanima, ali i našoj djeci – koja više neće bježati iz opustošene HDZ-ove Hrvatske.

Ali, do promjene ne možemo sami. Vi nam trebate! Izađite na izbore! Ovi izbori su biti ili ne biti za Hrvatsku! Samo su dvije opcije: još četiri godine s HDZ-om, ili glas za Rijeke pravde. I zato, ne bacajte svoj glas. Samo glas za Rijeke pravde znači glas za bolju, pošteniju i bogatiju Hrvatsku!

Sada je važno da stanemo zajedno i kažemo “dosta je” korupciji i nepotizmu. Svi mi želimo bolju Hrvatsku, a to možemo postići samo ako se ujedinimo i podržimo promjene koje su nam zaista potrebne.

HDZ je prošlost, a RIJEKE PRAVDE su budućnost. Idemo zajedno graditi bolju Hrvatsku za sve nas!

    © Socijaldemokratska partija Hrvatske